Shopping cart
0.00ден

ЗА НАС

Почитувани,

ELMOND IN е комплетно приватна фирма регистрирана во 1992 со основна дејност во градежништвото. Посебна специјалност е делот за електрични инсталации и опрема.

1. проектирање и инжењерство

2. изведување на сите типови електрични инсталации

3. трговија

Многуте години искуство и работа во овој регион како и овдешните услови се доволен доказ за успехот на Елмонд Ин. Во минатото успевавме да изградиме имиџ на стабилна, високо професионална и високо квалитетна фирма. Оваа традиција продолжува и во иднина. Ви стоиме на располагање во секое време за да го подобриме квалитетот на нашата работа и професионализмот, и спремни сме за секаков вид на соработка.

Со почит,
Драги Каевски

СЕРТИФИКАТИ