Shopping cart
0.00ден

Паметна внатрешна камера

Паметна внатрешна камера

Предупредува во реално време,
за да може да се преземе дејство во случај на упад.

Револуционерна безбедоносна камера со препознавање на лица.

За разлика од камерите со детекција на движење кои
бараат од вас да губите време гледајќи ги снимките,
оваа камера веднаш ве известува дека е откриен
натрапник со испраќање фотографија од неговото лице,
како и видео.
Камерата има и функција за откривање аларм.
Кога камерата ќе открие аларм, како што е кражба или
пожар, таа испраќа известување до паметниот телефон
и снима видео.

Предупредувања на натрапникот

Познато или непознато лице? Со препознавање на лицето и итно известување за провалување,

преземете акција само кога е потребно.

Заштитете ја приватноста на вашето семејство

Користете го препознавањето на лице за претходно да снимите познати лица за да ги оневозможите

известувањата и видеоснимките од нив.

Задачата на вашата внатрешна камера е да открива натрапници, а не вашите блиски.

Целосно безбедни податоци

Вашите податоци се секогаш безбедни.

Можете да складирате видеа локално на microSD картичка користејќи високо безбедносно шифрирање и,

доколку сакате, да направите резервна копија на нив на облакот преку Dropbox, iCloud или вашиот FTP сервер.

Лесно се инсталира

Не ​​мора да сте експерт или технички волшебник за да ја инсталирате камерата.

Потребен ви е само приклучок за приклучок, Wi-Fi, паметен телефон за да ја преземете апликацијата

и да одвоите неколку минути.

Паметен термостат

Паметен термостат

Удобност и заштеда на енергија, секој ден.

 

Распоред на греење лесна заштеда на енергија

Распоредот за греење ви заштедува пари и го загрева вашиот дом

на вистинската температура. Одите на одмор?

Поставете ги режимите Отсуство и Заштита од мраз.

Функција за автоматско прилагодување:
секогаш вистинската температура, без оглед на временските услови

Функцијата Автоматско прилагодување ја зема предвид

надворешната температура и изолацијата на вашиот дом

за да се погрижи вашиот дом да остане на температурата што сте

ја поставиле.

Контролирајте го паметниот термостат од вашиот паметен телефон

Контролирајте го вашиот термостат од далечина преку вашиот

паметен телефон, таблет или компјутер.

Можете да го поставите и рачно.

Bticino Classia

Bticino Classia

Модерна чиста форма, дефинирана со точен преглед кој е во

контраст со нежно заоблената површина.

Рамката дава уникатен допир на вашиот прекинувач.

16 завршетоци на маски за да одговараат со 2 различни

бои на контроли:

бел сјај,

црн сатен

Комплетна и уникатна понуда на модуларни системи.

Почнувајќи од 200 денари.

Решенија за создавање паметни електрични системи со NETATMO,

контролирани со APP Home+Control и гласовните асистенти Alexa, Google

и Siri.

Опсегот на функции за креирање на паметниот електричен систем

е едноставен и рационален и е достапен во жични и безжични верзии.

Некои функции се достапни и во верзијата на разводната табла,

која може да се инсталира на DIN шина.