Shopping cart
0.00ден

Kamera inteligjente e brendshme

Kamera inteligjente e brendshme

Alarmet në kohë reale,
në mënyrë që të mund të ndërmerren veprime në rast të një ndërhyrjeje.

Një aparat revolucionar sigurie me njohjen e fytyrës.

Ndryshe nga kamerat e zbulimit të lëvizjes të cilat
ata ju kërkojnë të humbni kohë duke parë videot,
kjo kamerë ju njofton menjëherë se është zbuluar
ndërhyrës duke dërguar një foto të fytyrës së tij,
si dhe video.
Kamera ka gjithashtu një funksion të zbulimit të alarmit.
Kur kamera zbulon një alarm, si vjedhje ose
zjarri, ai dërgon një njoftim në smartphone
dhe regjistro video.

Paralajmërimet e ndërhyrësve

Person i njohur apo i panjohur? Me njohjen e fytyrës dhe njoftimin e menjëhershëm të vjedhjes,

ndërmerrni veprime vetëm kur është e nevojshme.

Mbroni privatësinë e familjes suaj

Përdorni njohjen e fytyrës për të regjistruar paraprakisht fytyra të njohura për t'i çaktivizuar ato

njoftime dhe video prej tyre.

Detyra e kamerës suaj të brendshme është të zbulojë ndërhyrës, jo të dashurit tuaj.

Të dhëna plotësisht të sigurta

Të dhënat tuaja janë gjithmonë të sigurta.

Mund t'i ruani videot në nivel lokal në një kartë microSD duke përdorur kriptim të sigurisë së lartë dhe,

nëse dëshironi, krijoni kopje rezervë të tyre në cloud përmes Dropbox, iCloud ose serverit tuaj FTP.

Lehtë për t'u instaluar

Nuk është e nevojshme të jesh ekspert ose magjistar teknik për të instaluar kamerën.

Ju duhet vetëm një stacion docking, Wi-Fi, smartphone për të shkarkuar aplikacionin

dhe merrni disa minuta.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Previous reading
Termostat i zgjuar
Next reading
Kamera inteligjente e brendshme