Shopping cart
0.00ден

TV продолжен блок со кабел од 2m 3×1,5mm2, осветлен прекинувач, уред за пренапонска заштита, четири монофазни шуко приклучници и четири двополни приклучници од 6A,боја црна

Опис

TV продолжен блок со кабел од 2m 3×1,5mm2, осветлен прекинувач, уред за пренапонска заштита, четири монофазни шуко приклучници и четири двополни приклучници од 6A,боја црна

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “TV продолжен блок со кабел од 2m 3×1,5mm2, осветлен прекинувач, уред за пренапонска заштита, четири монофазни шуко приклучници и четири двополни приклучници од 6A,боја црна”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *