Shopping cart
0.00ден

Столбче како продолжен блок со осветлен прекинувач, со пренапонска заштита со четири монофазни шуко приклучници со кабел 2m 3×1,5mm2 бела/темносива боја

Опис

Столбче како продолжен блок со осветлен прекинувач, со пренапонска заштита со четири монофазни шуко приклучници со кабел 2m 3×1,5mm2 бела/темносива боја

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Столбче како продолжен блок со осветлен прекинувач, со пренапонска заштита со четири монофазни шуко приклучници со кабел 2m 3×1,5mm2 бела/темносива боја”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *