Shopping cart
0.00ден

Продолжен блок со приклучници под агол од 45° со ротирачко тело, со осветлен прекинувач, два USB конектори тип A и тип C, со пренапонска заштита со пет монофазни шуко приклучници со кабел 1.5m 3×1,5mm2 црна/темносива боја

Опис

Продолжен блок со приклучници под агол од 45° со ротирачко тело, со осветлен прекинувач, два USB конектори тип A и тип C, со пренапонска заштита со пет монофазни шуко приклучници со кабел 1.5m 3×1,5mm2 црна/темносива боја

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Продолжен блок со приклучници под агол од 45° со ротирачко тело, со осветлен прекинувач, два USB конектори тип A и тип C, со пренапонска заштита со пет монофазни шуко приклучници со кабел 1.5m 3×1,5mm2 црна/темносива боја”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *