Shopping cart
0.00ден

Паметна шуко монофазна приклјучница која се монтира во постоечка приклјучница и така овозможува далецинска контрола на поврзаниот потрошувач до 3680W

Опис

Паметна шуко монофазна приклјучница која се монтира во постоечка приклјучница и така овозможува далецинска контрола на поврзаниот потрошувач до 3680W

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Паметна шуко монофазна приклјучница која се монтира во постоечка приклјучница и така овозможува далецинска контрола на поврзаниот потрошувач до 3680W”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *