Shopping cart
0.00ден

Паметен екометар за мерење и мониторирање на 5 електрични потрошувачки линии (греење, ладење, топла вода, прикључници… ) комплет со три струјни трансформатори до 80A со широчина од 5 модула

Опис

Паметен екометар за мерење и мониторирање на 5 електрични потрошувачки линии (греење, ладење, топла вода, прикључници… ) комплет со три струјни трансформатори до 80A со широчина од 5 модула

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Паметен екометар за мерење и мониторирање на 5 електрични потрошувачки линии (греење, ладење, топла вода, прикључници… ) комплет со три струјни трансформатори до 80A со широчина од 5 модула”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *