Shopping cart
0.00ден

Bticino Classia

Bticino Classia

Модерна чиста форма, дефинирана со точен преглед кој е во

контраст со нежно заоблената површина.

Рамката дава уникатен допир на вашиот прекинувач.

16 завршетоци на маски за да одговараат со 2 различни

бои на контроли:

бел сјај,

црн сатен

Комплетна и уникатна понуда на модуларни системи.

Почнувајќи од 200 денари.

Решенија за создавање паметни електрични системи со NETATMO,

контролирани со APP Home+Control и гласовните асистенти Alexa, Google

и Siri.

Опсегот на функции за креирање на паметниот електричен систем

е едноставен и рационален и е достапен во жични и безжични верзии.

Некои функции се достапни и во верзијата на разводната табла,

која може да се инсталира на DIN шина.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Previous reading
Bticino Classia
Next reading
Паметен термостат