Shopping cart
0.00ден

Паметна внатрешна камера

Паметна внатрешна камера

Предупредува во реално време,
за да може да се преземе дејство во случај на упад.

Револуционерна безбедоносна камера со препознавање на лица.

За разлика од камерите со детекција на движење кои
бараат од вас да губите време гледајќи ги снимките,
оваа камера веднаш ве известува дека е откриен
натрапник со испраќање фотографија од неговото лице,
како и видео.
Камерата има и функција за откривање аларм.
Кога камерата ќе открие аларм, како што е кражба или
пожар, таа испраќа известување до паметниот телефон
и снима видео.

Предупредувања на натрапникот

Познато или непознато лице? Со препознавање на лицето и итно известување за провалување,

преземете акција само кога е потребно.

Заштитете ја приватноста на вашето семејство

Користете го препознавањето на лице за претходно да снимите познати лица за да ги оневозможите

известувањата и видеоснимките од нив.

Задачата на вашата внатрешна камера е да открива натрапници, а не вашите блиски.

Целосно безбедни податоци

Вашите податоци се секогаш безбедни.

Можете да складирате видеа локално на microSD картичка користејќи високо безбедносно шифрирање и,

доколку сакате, да направите резервна копија на нив на облакот преку Dropbox, iCloud или вашиот FTP сервер.

Лесно се инсталира

Не ​​мора да сте експерт или технички волшебник за да ја инсталирате камерата.

Потребен ви е само приклучок за приклучок, Wi-Fi, паметен телефон за да ја преземете апликацијата

и да одвоите неколку минути.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Previous reading
Паметен термостат
Next reading
Паметна внатрешна камера