Shopping cart
0.00ден

Паметен термостат

Паметен термостат

Удобност и заштеда на енергија, секој ден.

 

Распоред на греење лесна заштеда на енергија

Распоредот за греење ви заштедува пари и го загрева вашиот дом

на вистинската температура. Одите на одмор?

Поставете ги режимите Отсуство и Заштита од мраз.

Функција за автоматско прилагодување:
секогаш вистинската температура, без оглед на временските услови

Функцијата Автоматско прилагодување ја зема предвид

надворешната температура и изолацијата на вашиот дом

за да се погрижи вашиот дом да остане на температурата што сте

ја поставиле.

Контролирајте го паметниот термостат од вашиот паметен телефон

Контролирајте го вашиот термостат од далечина преку вашиот

паметен телефон, таблет или компјутер.

Можете да го поставите и рачно.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Previous reading
Bticino Classia
Next reading
Паметна внатрешна камера